De Rondom 1 5612 AP Eindhoven

Dienstverlening

Als zakelijke dienstverlening geven we niet alleen cursussen maar zijn we ook in te huren voor uw persoonlijke of business gerelateerde activiteiten of projecten.

GREENSCREEN OPNAMES

Op Fontys of op locatie (bedrijfsvideo's, instructie video's, impressie video's), geheel opmaat en naar uw wensen.

VIDEO OPNAMES

Op Fontys of op locatie (bedrijfsvideo's, instructie video's, impressie video's), geheel opmaat en naar uw wensen.
Van livestreams tot business video's.

ANIMATIE VIDEO

Op Fontys of op locatie (bedrijfsvideo's, instructie video's, impressie video's), geheel opmaat en naar uw wensen.
Van livestreams tot business video's.

360 VR tour op maat

Een 360 graden tour op maat die ook nog eens in VR te bekijken is? Wie wil dat nou niet! Een leuke, leerzame en interactive tour door een werkplaats, schoolgebouw of een andere locatie.

VIRTUAL REALITY COURSE

Iedereen kent Virtual Reality, maar hoe kun je het nu inzetten? Met andere woorden, hoe maak je zelf Virtual Reality aansluitend op je onderwijs? ​

WabiSabi Game

Hoe veranderd de wereld? En nog belangrijker hoe veranderen wij mee? In dit tijdperk is niets af en blijft alles doorgaan, hoe gaan we hier mee om? Wat halen we hieruit? Kortom weet jij je staande te houden in de grote veranderde wereld? Ga met ons de uitdaging aan en speel de game die je leven veranderd!

LIVE STREAMS VANAF ELKE LOCATIE

Video's en live-streams zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Maar om het te organiseren is vaak een hels karwei, zeker als je dit goed en professioneel wilt aanpakken. Hier komt het FEC om de hoek kijken. Met onze 15 jaar ervaring in live-streams kunnen we uw event om toveren tot een TV waardige livestream.

VIDEO SERIES

Wil je een professionele video serie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen bieden? Neem contact met ons op en we laten het je graag zien!

PODCAST MAKEN?

Podcasts inzetten in je onderwijs? Daar kunnen we je bij FEC goed mee helpen. Met onze professionele apparatuur kunnen we de mooiste series voor je opnemen!