De Rondom 1 5612 AP Eindhoven

Instagram

Synchroon coachen, geeft je een kijkje in je eigen manier van onderwijs! Benieuwd wat we met onze set en coaches voor jouw onderwijs kunnen betekenen?

Klik op de link in bio!

#educatief #fontys #forsociety #fontyseducatiefcentrum #coach #onderwijs #docent #docente #verbeteringOnderwijs #vmbo #mbo #hbo #universiteit #coaching #onderwijscoach #doceren
...

Docent zijn is niet alleen lesgeven maar ook mensen, collega's (toekomstige) studenten op andere manieren informeren...

Wij als FEC bieden de helpende hand bij onze collega docenten. Benieuwd wat we kunnen bieden voor jouw onderwijs?

#FEC #fontysEducatiefCentrum #fontys #docenten #onderwijs #techniekInHetOnderwijs #techniek #technischOnderwijs #openen #filmOpnemen
...

Wil jij deze online tweede live uitzending van "Blend in de tent - Live" bijwonen om zo alle nieuwtjes op gebied van Blended Learning te weten te komen?

7 oktober om 16:00 is het weer zover. Meld je aan op: edu.nl/cfpym of ga naar onze website Fontys.nl/blendedlearning en meld je snel aan!

#Fontys #DenkGroter #BlendedLearning #liveEvent #blendInDeTent #onderwijs #livestream
...

Wow wat gaaf! Collega's Ralf en Mark zijn met het team van BMKB meegevlogen naar Bosnië om daar samen een uniek bedrijf vast te leggen op beeld.

Dit alles om de student niet alleen puur uit een boek te laten leren maar juist om de student op een andere innovatieve manier kennis te laten verkrijgen over een bedrijf en al haar processen.

Alles werd erbij gehaald; drones 360 graden camera's, film camera's en nog veel veel meer!

Abonneer je op ons kanaal en blijf op de hoogte van dit soort toffe processen!

#Fontys #WijZijnFontys #FontysEducatiefCentrum #onderwijsInnovatie #360gradenTour #filming #Bosnia #onderwijs #docenten #edtech #education #educatie #classroom
...

Vanavond is het zover! De Fontys brede livestream over Blended Learning in het onderwijs staat te gebeuren! Een gesprek met studenten, docenten en directeuren over de huidige situatie en hoe we hier middels blended learning op reageren.

Nog niet aangemeld en toch mee willen kijken?

Meld je nu snel aan op fontys.nl/blendedlearning!
...

Afgelopen weken hebben studenten van de lerarenopleiding D&P een T&T opdracht uitgevoerd voor een opdrachtgever. Voor een imker hebben zij bestaande technologie aangepast, zodat deze gebruikt kan worden om een bijenraat makkelijker te kunnen monteren in een bijenkast.

#Fontys #dienstverleningenproducten #denP #uniekeOpdrachten
...

Greenscreen video's maken moeilijk? Wij laten docenten en studenten/leerlingen dit doen met een iPad!

App erop, en aan de slag!

#wijzijnfontys #fontys #fec #fontysEducatiefCentrum #vmbo #vmbodocenten #greenscreen #ipad #dienstverleningenproducten #denp
...

Heeee, jij daar! Onderwijsgoeroe!

Op zoek naar leuke tips voor in je onderwijs? Deze geven wij je graag! Volg ons kanaal en blijf iedere week op de hoogte. Dit geldt ook voor de tip van deze week. Wist jij al dat wij ons eigen Youtube kanaal hebben? Vol met bruikbare tips, trics, lessen en meer!

Aarzel niet om eens rond te kijken en de materialen ook in te zetten in je lessen!
Vergeet ook niet om te abonneren en het belletje aan te zetten voor updates. Zo weet je exact wanneer wij weer nieuwe content voor je online hebben geplaatst!

#fontys #wijzijnfontys #fec #fontyseducatiefcentrum #YouTube #vmbo #mbo #onderwijs #d&p #onderwijscontent
...

Heeee, jij daar! VMBO D&P Docent!

Op zoek naar leuke tips voor in je onderwijs? Deze geven wij je graag! Volg ons kanaal en blijf iedere week op de hoogte.

Deze week een tip voor Dienstverlening en Producten, Profielmodule 4, Film Maken!
Hoe leg je leerlingen het belang van geluid uit bij een video? Door te doen natuurlijk!

Haal alle geluidseffecten weg onder een video en laat je leerlingen ze zelf maken! Gegarandeerd fun in je lessen, maar ook goed voor geluidsbeleving! #fontys #wijzijnfontys #fec #fontyseducatiefcentrum #denp #dienstverleningenproducten #filmmaken #vmbo #vmbodocent
...

Door de uitbraak van COVID-19 zijn veel professionals gaan nadenken over hun loopbaan. Vooral de Horeca en evenementen-branche zijn hard getroffen. Ben jij toe aan een carrière switch of overweeg je een loopbaan als (hybride) docent? Dan is dit webinar interessant voor jou! Tijdens het webinar zullen we je informatie geven over de lerarenopleiding Dienstverlening en Producten. In deze opleiding neemt loopbaanoriëntatie een centrale plek in en zet jij jouw kennis en expertise in. Of je nu kok, cameraman, designer of marketing specialist bent. Op basis van realistische praktijksituaties leer je anderen jouw vak. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen. Ontdek meer over deze opleiding en meld je nu aan voor dit webinar, dat plaatsvindt op 18 mei om 10:00u: edu.nl/jenbu!

check de linkinbio!

#webinar #fontysdenp #fontys #fec #fontyseducatiefcentrum #denkGroter #wijzijnfontys #dienstverleningenproducten #denp
...

FEC-collega’s Robert en Roel in actie tijdens een webinar voor vo-docenten met als titel “Laat de student zweten!”. #fontys #fec #fontyseducatiefcentrum #wijzijnfontys #inspiratie #RAP #vo #blendedlearning #edtech #education #educatie ...

PIE-cursist Johan van der Heide (Bouwens van der Boijecollege) is super trots op zijn geïntegreerde onderwijsleermiddel; een Corona-monitoringsysteem dat het aantal personen in een ruimte in kaart brengt. Samen met zijn leerlingen is hij het ontwerpproces in gegaan en is het systeem stapsgewijs ontworpen en gemaakt. Op de foto het kloppend hard van het systeem, exclusief o.a. de metalen behuizing en ondersteunend lesmateriaal. #samenleren #arduino #metalenbehuizing #fontys #fec #fontyseducatiefcentrum #wijzijnfontys #vmbo #pie ...

En maar weer eens een keer een livestream faciliteren, nu bij de online voorlichtingen van @fontysparamedisch_fph Onze recent begonnen nieuwe FEC-collega @robertvandervelde73 ondersteunt onze vaste stream-man Mohammed een avond. #samendeschouderseronder #fontys #fec #fontyseducatiefcentrum #wijzijnfontys #livestream #onlinevoorlichting ...

Ook op locatie hebben we voor deze lockdown nog mooie content kunnen schieten die later dit jaar centraal zal staan voor onze Fontys Bedrijfsmanagement MKB studenten.

We kunnen niet wachten om deze video's met jullie te mogen delen.

Bedankt VPT Versteeg voor de gastvrijheid en goede input!

#wijZijnFontys #FontysEducatiefCentrum #fec #denkGroter #videoOpnames #digitaalonderwijs
...

Waar we blij waren dat de scholen weer open mochten, moeten deze nu helaas ook weer gesloten worden en zal het online onderwijs weer een belangrijke rol gaan spelen.

Gelukkig zijn we goed voorbereid en hebben we de nodige content vooraf in onze eigen studio geschoten waardoor we in staat zijn iedere doelgroep op een geschikte en toch mooie manier te kunnen benaderen.

#wijZijnFontys #fontys #fec #FontysEducatiefCentrum #denkGroter #videoOpnames #shootingday #digitaalonderwijs
...

Laatste voorbereidingen online open avond @fontysbent #tb #bmkb Medewerkers van het @fontyseducatiefcentrum verzorgen de techniek en testen van het geluid hoort daar ook bij. #fontys #fec #wijzijnfontys #fontyseducatiefcentrum #live ...

Gisteren een bijdrage geleverd aan de studiedag van @fontysbent . Na 10.45 uur stond het thema Blended Learning centraal. Roel en Raoul trapten vanuit de TV-studio af met hun ‘Blended droom’. Op de foto ‘gaan ze bijna live’.

Na hun verhaal en gesprek vonden er twee rondes workshops voor de 150 online aanwezigen plaats. #fontys #fec #wijzijnfontys #fontyseducatiefcentrum #blendedlearning #livetv #inspiratie #fontysbent
...

Ook hier blijven we ontwikkelen om ons onderwijs in deze tijd zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Daar hoort soms een lekker bakje koffie bij!

Benieuwd naar wat we zoal doen in deze tijd? Abonneer je op dit kanaal en bekijk ook onze andere kanalen! Link in bio.

#FontysEducatiefCentrum #fec #fontys #wijZijnFontys #denkGroter #koffiemomentje #koffie #onderwijs #onderwijsontwikkeling #blendedonderwijs
...

Het #fontyseducatiefcentrum voert op twee basisscholen in Breda een traject uit waarin leerkrachten via ‘Synchroon coachen’ worden begeleid tijdens het geven van onderwijsactiviteiten. Synchroon coachen is een praktische methodiek om leerkrachten real time te coachen. De leerkracht krijgt middels een 'oortje' direct feedback op zijn handelen en kan de tips onmiddellijk toepassen in de onderwijspraktijk.

Het traject in Breda bestaat uit begeleiding en synchroon coaching on the job voor twee leerkrachten, per leerkracht vier sessies van 2 uur.
Een overzicht van het synchroon coachtraject:
- Een intake en observatieles van de leerkracht.
- Drie coachingssessies inclusief voor- en nabespreking.

Op de foto kijkt Fontys docent Simone van der Velde live mee in de les van één van de gecoachte leerkrachten en coacht de betreffende leerkracht synchroon. De leerkracht in de klas heeft een ‘oortje’ in.

#fontys #fec #synchrooncoachen #oortje #basisonderwijs #wijzijnfontys
...

Vanochtend een leuke en leerzame ochtend gehad met het FEC-team, @susansaris1 en @studiotast Het was top!

#fontys #fec #wijzijnfontys #fontyseducatiefcentrum #designthinking #scrumatschool
...

Daar gaan we weer! Ook wij mogen weer het land door en mensen verblijden met nieuwe kennis.

Zo geven we vandaag een toffe cursus 'Professionele film maken'. Geheel coronaproof en op gepaste afstand.

Ook benieuwd naar onze cursussen kijk op onze website (link in bio) of kijk op bijscholingvmbo.nl

#Fontys #FontysEducatiefCentrum #fec #wijZijnFontys #moviecreator #filmmaken #editing #denp #dienstverleningEnProducten
...

Het Youtube kanaal voor uw onderwijs! Van online tools tot complete lessen en/of technieken. Uitgelegd door middel van heldere instructievideo's.
Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste snufjes voor in je onderwijs? Abonneer je dan op ons kanaal!

#Fontys #wijZijnFontys #denkGroter #FEC #FontysEducatiefCentrum #instructieVideos #tutorials #VMBO #MBO #DENP #DienstverleningEnProducten #youtubeKanaal #youtube
...

Het instituut Fontys BEnT vindt het belangrijk dat aankomende eerstejaars en zittende studenten/cursisten warm worden ontvangen. Én dat zij geholpen worden bij het maken van een goede start van het nieuwe studiejaar. De afgelopen week is in Nexus deel 1 opgenomen met @gerardlenssen en door
#fontys #fec collega @markmettler
Voor deel 2 van het filmpje zijn binnenkort de opleidingsverantwoordelijken aan de beurt. #professionelefilmmaken #wijzijnfontys #fontyseducatiefcentrum #BEnT
...

Trots op cursisten Professionaliseringstraject Docent PIE , module elektrotechniek. Ze hebben een IFTTT-spel ontworpen. Onderwerpen die in het bordspel aan bod komen: logische poorten en binaire stelsel. Top gedaan Ton Vahlkamp (Vakcollege Maarsbergen) en
Peter-Paul Krijgsman (Gilde Vakcollege Techniek)! #fontys #fec #fontyseducatiefcentrum #wijzijnfontys #vmbo #pie #ifthisthanthat
...

Steeds meer volgers op Instagram, maar waar blijven die volgers op YouTube?
Ook op YouTube timmeren we flink aan de weg. Zo hebben we vele tutorials die het jou in het onderwijs makkelijker maken!
Klik op de link in de bio voor meer informatie!

#wijZijnFontys #Fontys #denkGroter #FontysEducatiefCentrum #Youtube #YoutubeChannel #Tutorials #vmbo #mbo #hbo #dienstverleningEnProducten #onlineVideos #onlineTutorials #onderwijs
...

‘Studio FEC’ is klaar voor de online open avond van Fontys PTH. Ben jij aanstaande woensdag ook bij de voorlichting? Van 18.00 uur tot 19.00 uur zenden we live uit.

#fontys #fec #wijzijnfontys #fontyseducatiefcentrum #webinar #online #live #voorlichting #pth #docent #vmbo #mbo
...

Woensdag 1 juli aanstaande biedt het Fontys Educatief Centrum online de bijscholingscursus 'Website en webapplicatie ontwerpen en maken' aan. Meer info en de mogelijkheid tot aanmelden: https://bijscholingvmbo.nl/cursussen/website-en-webapplicatie-ontwerpen-en-maken-online/
#fontys #fec #wijzijnfontys #fontyseducatiefcentrum #vmbo #docententraining #bijscholingvmbo #denp #websitemaken #bootstrapstudio #onlineonderwijs #interactie
...

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: de aangesloten account voor de gebruiker fontyseducatiefcentrum heeft geen toestemming om dit feed type te gebruiken.